SEKAR inženiring, trgovina, storitve d.o.o.


Smo uveljavljeno družinsko podjetje z več kot 25 letno tradicijo.

Že od nastanka podjetja leta 1993 razvijamo naše storitve na področju inženiringa, izvedbe in servisa strojnih in električnih inštalacij za izgradnjo manjših in večjih ogrevalnih, hladilnih in prezračevalnih sistemov v tehnoloških, poslovnih, pa tudi stanovanjskih prostorih.

Upoštevajoč bogate izkušnje z montažo in servisiranjem vam svetujemo o izbiri ustreznih naprav za vaše želje in potrebe, sistem vam v celoti kvalitetno zmontiramo in vas usposobimo za optimalno uporabo novega ali dograjenega sistema, ki ga izgradimo v skladu z veljavnimi ekološkimi standardi.

Pooblaščeni smo za vzdrževanje in namestitev nepremične opreme za hlajenje in klimatizacijo in toplotnih črpalk v skladu s 37. členom Uredbe o uporabi ozonu škodljivih snovi in fluoriranih toplogrednih plinov (Ur.l.RS 41/10).

Zaposlitev

Če vas zanima delo ali sodelovanje na zgoraj opisanem področju, vas vabimo, da nam posredujete svoj življenjepis in predlog za sodelovanje. Pogoj za zaposlitev pri nas je vsaj poklicna izobrazba tehnične smeri, vozniški izpit B kategorije in veselje do dela. Zaželeno je tudi znanje angleškega oz. nemškega jezika.
SEKAR inženiring, trgovina, storitve d.o.o., Krčevinska ulica 42, SI-2000 Maribor, Tel:+386 2 22 954 90, GSM:+386 41 632 819
sekar@siol.net